Tilfredse kunder

Vi tror på tilfredse kunder og vi anstrenger os hver dag for at nå det mål. Og det er ikke kun ord. I marts 2014 offentliggjorde Boligsiden.dk sin første undersøgelse af alle ejendomsmæglere og her kom vi ind på en 1. plads i vores område. 9,6 ud af 10 kunder – både købere og sælgere – anbefalede Peter Due Bolig.

 

Udsagn fra kunder:

 

"Jeg tænker gerne tilbage til den gode behandling jeg fik hos jer og jeg satte meget pris på jeres sympatiske væremåde og fornuftige vejledning. Jeg ønsker firmaet god fremgang og lykke."

 

 

".. havde Peter og Mogens altid tid til lige at snakke med mig, når der var noget."

 

"De er enormt gode til at vejlede og forklare, hvad der nu skal ske, så man hele tiden føler sig tryg."

 

"Mægleren Kristina Offersen er en i særklasse dygtig, og ikke mindst sympatisk ejendomsmægler, der virkelig kan sit job. En fornøjelse at handle bolig med hende."

 

"…dejligt at have med så engagerede og velforberedte mennesker at gøre. De optræder utroligt ærligt, giver et fair tilbud, og så arbejder de hårdt – de ringede både om aftenen og på søndage for lige at afklare noget eller opdatere os."

 

 


 

 
 

Peter Due Bolig  |  Slottet, Kongebrovej 47, 4180 Sorø  |  Ventemøllevej 2, 4293 Dianalund  |  Ring 57 83 22 88  |  mail@peterduebolig.dk