Engstien 6, 4180 Sorø

Nu kun 1 grund tilbage. For Sorø Kommune sælges den sidste byggegrund, idet alle øvrige nu er solgte. Grundene sælges til faste priser og efter først-til-mølle-princippet. Grundene sælges til faste priser og efter først-til-mølle-princippet.

Grundene ligger lige overfor Grydebjerg Skov med stisystemer, mountain-bike-bane og forbindelse til Sorø Sø. Meget tæt på ligger 2 integrerede børneinstitutioner. Der er cykelstier til skoler og Sorø Centrum.

15 villaer er allerede bygget i udstykningen og i tilknytning hertil findes den hyggelige gamle Haverup landsby. Engstien er en blind vej og med stier.

Super gode tilkørselsforhold til fx Slagelse og E20-motorvejen.

Sorø er kendt for sin smukke natur med mange skove og søer samt den gamle bykerne. Et åndehul i en stresset dagligdag, og perfekt hvis dine børn skal vokse op i et roligt og trygt miljø.

Tilslutningsbidrag til vand, kloak, el og fibernet er betalt. Prisen er også inkl. moms. Kun tilslutningsbidrag til varme skal betales.

Der er mulighed for at få udskudt byggepligten. Retningslinjer for byggeri kan ses i lokalplan SK3. Vigtigste bestemmelser er, at der kun må bygges 1 bolig på hver grund, at boligen skal være i 1 eller 1½plan, samt at facader på boligerne skal være murede/pudsede.

Volden mod Slagelsevej er blevet udbygget og udgør en samlet forhøjning.

Peter Due Bolig hjælper gerne med gratis tilbud på finansiering, både til købet af grunden og byggeri. Ring 57 83 22 88 eller skriv til mail@peterduebolig.dk.
Vi kan evt. også formidle kontakt til et byggefirma.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale