Holbergsgade 45, 4200 Slagelse

Klassisk charmerende rødstensvilla fra 1936 med et boligareal på 150 m 2 og med rigtig god, høj kælder, hvor der bl.a. findes 2 rum 20 m 2 registeret som erhverv, beliggende til lukket vej i attraktivt villakvarter, tæt på centrum.

Villaen, der løbende er moderniseret, indeholder: Entre og gang med god trappe til 1. sal - 2 lyse stuer en suite og med brændeovn - Stort værelse med skabe - Hyggeligt lyst køkken med udgang til vestvendt, ugenert terrasse.
1. sal: 2 store værelser, hvor det ene evt. kan deles i 2 - Stort flisebadeværelse med bruseniche - Repos med trappe til loftetagen, hvor der kan indrettes et ekstra rum -
God høj kælder på 90 m 2 hvor 20 m 2 er registret som erhverv (tidligere frisørsalon):
Klinkebelagt indgang og entre - Mindre rum med toilet og håndvask, klinkegulv - Stort rum, tidligere salon - Gildestue - Vaskerum.

Ejendommen har gammeldags trægulve i stueplan og på 1. sal. I store dele af kælderen er der klinker, i frisørsalonen med gulvvarme. Centralvarme fra nem fjernvarme. Villaen er opført i røde sten, har termovinduer der løbende er udskiftet, og et flot rødt tegltag.

Nem have med græsplæne, hæk og enkelte store træer. Desuden dejlig hævet terrasse. Carport.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale