Holbergsgade 45, 4200 Slagelse

TILBUD ØNSKES Klassisk charmerende rødstensvilla fra 1936 med et boligareal på 150 m2 og med rigtig god, høj kælder, hvor der bl.a. findes 2 rum på 20 m2 registeret som erhverv, beliggende til lukket vej i attraktivt villakvarter, tæt på centrum.

Villaen, der løbende er moderniseret, indeholder: Entre og gang med god trappe til 1. sal - 2 lyse stuer en suite og med brændeovn - Stort værelse med skabe - Hyggeligt lyst køkken med udgang til vestvendt, ugenert terrasse.
1. sal: 2 store værelser, hvor det ene evt. kan deles i 2 - Større badeværelse med stor bruseniche - Repos med trappe til loftetagen, der er uudnyttet, bortset fra et rum, der ikke er godkendt til beboelse.
God høj kælder på 90 m2 hvor 20 m2 er registret som erhverv (tidligere frisørsalon):
Klinkebelagt indgang og entre - Mindre rum med toilet og håndvask, klinkegulv - Stort rum, tidligere frisørsalon - Gildestue - Værksted og vaskerum.

Ejendommen har gammeldags trægulve i stueplan og på 1. sal. I store dele af kælderen er der klinker, i frisørsalonen med gulvvarme. Der er højt til loftet i huset og med rosetter i stuerne. Centralvarme fra nem fjernvarme. Villaen er opført i røde sten, har termovinduer der løbende er udskiftet, bortset fra i kælderen samt et flot rødt tegltag.

Nem have med græsplæne, hæk og enkelte store træer. Desuden dejlig hævet terrasse.
 
Carport med redskabsskur.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale