Næsbyskovvej 21, Næsbyskov, 4200 Slagelse

Velholdt 4-længet hobbylandbrug med moderniseret stuehus, gode udlænger og ca. 2,3 ha, beliggende lidt højt med skøn udsigt ud over landskabet og med meget nem, hurtig kørsel til Slagelse eller Sorø, begge med et rigt kulturliv, alt i indkøb og motorvejstilkørsel samt tog mod København/Jylland.
 
Stuehuset, der er moderniseret i 2001 og fremstår dejlig lyst, er indrettet med: Rigtigt pænt bryggers med installation til vaskemaskine og udgang til gårdspladsen - Gæstetoilet - Pænt Kvik-køkken med alrum/spiseplads - Ældre stort badeværelse med bruseniche - 2 værelser, begge med udsigt - Spisestue - Entre - Værelse - 3 lyse stuer i forlængelse af hinanden, begge med udsigt og den ene med udgang til haven mod vest. 
1. salen er ikke udnyttet.
 
Gulvvarme i stuehuset fra økonomisk pillefyr, Køkken, gæstetoilet og bryggers er fra 2001. Vinduerne er skiftet i 2001 og 2006. Stuehuset er opført i gule sten og har eternittag.
 
Hyggelig, lukket gårdsplads, afgrænset af stuehuset og 3 udlænger, alle i god stand. De er indrettet med fyrrum, værksted og stald. Bagtil ligger en rundbuehal.
 
Velplejet have mod syd og vest, også på den ene side af udlængerne, hvor der findes en terrasse med skøn udsigt over landskabet.
 
Jorden ligger bag bygningerne og er udlagt til mark med et vandløb på langs af jorden.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale