Stationsvej 24, 4293 Dianalund

Meget stor bolig på 240 m2 med lukket gårdhave, og nem, mindre have, beliggende i Dianalunds nordlige del overfor Tersløse Bøgeskov og lige ved stationen, hvor der kører en "gris" i dagstimerne. Nyere faktabutik og andet indkøb findes rundt om hjørnet, mens byens store indkøbscenter kun ligger ca. 1 km væk. Går du 500 m mere, når du Holbergskolen med et stort idrætsområde. Nord for byen findes Åmosen, et unik naturområde på 8.000 ha og sydpå finder du E20-motorvejen ved Sorø.
 
Villaen, der fremtræder i velholdt stand, indeholder: Stort værelse, tidligere 2 - Gang - Pænt, lyst badeværelse med bruseniche - Åbent køkken og spisestue/alrum i et, i alt ca. 30 m2 - Gang med trappe til 1. sal - Bryggers - Baggang med dør ud til den hyggelige, lukkede gårdhave - Stor stue med brændeovn og udgang til en overdækket terrasse.
1. salen er indrettet med: Repos - Badeværelse - 3 store værelser, 2 af dem med udsigt til skoven.
 
Energimærke C. Opvarmning fra naturgasfyr, suppleret af brændeovn. Villaen er opført i røde mursten, har termovinduer og et solidt rødt tegltag på det oprindelige hus.
 
Hyggelig, lukket gårdhave mod syd, afgrænset af boligen og en god udhusbygning på 38 m2 med 2 rum og et isoleret værksted.
 
Nem have med græsplæne og enkelte frugttræer. Haven er lukket af en hæk.
 
Gode parkeringsforhold lige overfor huset.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale