Atterup Vænge 2, 4293 Dianalund

Særdeles velplejet blandet bolig- og erhvervsejendom med stor grund på 2,2 ha, beliggende roligt på landet, tilbagetrykket fra Dianalund-Stenlille-vejen og lige uden for Dianalund by, hvor der findes et stort indkøbscenter, skole, daginstitution og station. Gode tilkørselsforhold mod fx. Sorø og Holbæk.
 
Ejendommen benyttes til auto- og malerværksted samt beboelse for ejeren, og er velegnet til at fortsætte sådan, men den kan dog også bruges af fx en håndværker eller en hobbymekaniker. Alternativt kan erhvervsdelen helt eller delvist udlejes, fx er der i øjeblikket en mulig lejer til malerværkstedet. Grunden har god plads til hestefolde eller evt. andet dyrehold.
 
Villaen, der løbende er moderniseret og fremtræder meget velholdt, indeholder: Entre med nedgang til kælderen - Flot køkken/alrum - Dejlig lys stue med nedgang til - Stue med gulvvarme og udgang til terasse - 4 værelser, et tidligere 2 værelser, og 2 med udgang til terrasse/balkon - Gæstetoilet - Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Direkte forbindelse til værkstedet via praktisk cykel- og depotrum.
Kælderen, der er dejlig høj, og i god stand, indeholder: Depotrum, fyrrum, rum indrettet til "værelse", vaskerum samt gang med opgang ud til gårdspladsen og videre til den dobbelte integrerede garage.
 
Boligen er opført i gule mursten, har termovinduer med lavenergiglas og cementtegltag.Opvarmning ved nyere oliefyr suppleret af brændeovn. Ejendommen er velegnet til jordvarme.
 
Værkstedsbygningen, der også er i rigtig god stand, består af et autoværkdsted med 3 værksteder, pænt kontor, wc- og badefaciliteter, dækrum sammenbygget med et malerværksted med bl.a. en malerkabine, eget køkken, bad og kontor. Desuden overdækket lager samt dækcontainer bagtil samt opmagasinering på loftet. Diverse lifter, bremseprøveapparat mm. medfølger. Separate kalofæreanlæg.
 
Stor grund på 2,2 ha, der ligger direkte op til bygningssættet, er udlagt til stor gårdsplads og meget stor, parklignende have, hvoraf en del sagtens kan inddrages til fx hestefold, naturgrund eller lignede. Haven er anlagt med græsplæne og beplantet med træer og buske. God udsigt over marker.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale