Skellebjergvej 20, 4293 Dianalund

Stor, moderniseret landvilla med bl.a. nyere luft-til-vand-varmepumpe, nyere køkken og nyere badeværelse med skøn udsigt ud over landskabet, beliggende tæt på skov og med kun ca. 2 km til Dianalund by, hvor der findes skole, et stort indkøbscenter og togstation. Gode tilkørselsforhold til fx E20 ved Sorø.
 
Villaen der løbende er moderniseret fra 2001 og frem, indeholder: Entre med klinkegulv og vaskesølje - Nyere super flot badeværelse med væghængt toilet, 2 håndvaske og bruseniche - Stort soveværelse med skabsvæg - Kontor/værelse - Stor dejlig lys stue med udsigt over marker til skov. Stuen er delvis åben til alrum og nyere køkken med brændeovn - Baggang til hyggelig overdækket terrasse og trappe til 1. salen.
1. salen er indrettet med: Repos - 2 store gavlværelser.
 
Indvendigt har huset fået den helt store omgang, bl.a. findes der et nyere åbent køkken, nyt badeværelse fra 2010 med gulvvarme, nyetableret gulvvarme fra 2010 i en del af huset, nyere gulve på 1. sal og en luft-til-vand-varmepumpe fra 2013. Udvendigt er facaden pudset, har termovinder og et eternittag fra 2001. Kloakken er skiftet til nyt i 2005. Lynhurtig fibernet 300 Mbit/s down- og upload.
 
Dejlig lukket have, der grænser ud til marker. Haven er nemt anlagt med græsplæne, beplantning rundt i skellet og forskellige praktiske småbygninger, bl.a. en nyere hyggelig havepavillion. Skøn overdækket, delvis lukket terrasse på husets ene side, væk fra vejen.
 
Meget lave ejendomsskatter, under 4.000 kr. årligt

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale