Dr Sells Vej 14A, 4293 Dianalund

Velholdt præsentabel og rummelig villa fra 1918 med stor sidebygning, velegnet til mange formål, og stor grund, beliggende centralt midt i Dianalund by, meget tæt på indkøb, Tersløse Bøgeskov og stationen. I kort cykelafstand findes også byens store indkøbscenter, streetsportområde og Holbergskolen. Gode tilkørselsforhold.
 
Villaen indeholder: Stor, lys entre/hall med trappe til 1. sal - Gæstetoilet - Stor stue med parketgulv og udgang til stor terrasse - HTH-kvalitetskøkken med god skabsplads, stor spiseplads og nedgang til kælderen - Grovkøkken/bryggers med udgang til gårdspladsen og videre til sidebygningen.
1. salen er indrettet med: Repos og gang - Badeværelse med bruseniche og karbad - 3 gode værelser, alle med skabe - Stort soveværelse med trægulv og skabsvæg.
Fuld kælder med 6 rum, bl.a. vaskerum/bryggers og viktualierum. Der er lagt klinkegulv i dele af kælderen, og der er opgang til gårdspladsen.
 
Højt til loftet i boligen, dog ikke i kælderen. Ny luft-til-vand-varmepumpe fra 2021. Desuden el og solcelleanlæg. Boligen er opført i røde sten, har flotte sprossede termovinduer i teaktræ og et godt eternittag.
 
Muret sidebygning, også i røde sten og med eternittag, tidligere erhverv, med: Depot - Større værksted og garage med automatisk port og god trappe til 1. sal - 2 kontorer/depotrum.
1. salen på sidebygningen består af 1 stort rum med trægulv, et toilet samt et rum, indrettet men ikke registreret som bolig.
 
Stor, flot have med nyere, lukket terrasse, 2 drivhuse og hyggelig gårdhave/-plads, afgrænset af stuehuset og sidebygningen. Indkørsel fra Rosenvej med plads til flere biler.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale