Dr Sells Vej 10, 4293 Dianalund

Velholdt 2-plansvilla indrettet med erhverv i stueplan, udlejet til pizzeria igennem mange år samt en pæn beboelseslejlighed på 1. sal, årlige leje i alt 156.000 kr., beliggende utrolig centralt midt i byen, overfor nyere Fakta-butik og ud til gennemkørselsvej. 1. sals lejligheden kan evt. frigøres til købers eget brug.
 
Meget tæt på findes stationen og Bøgeskoven, og der er også kort til byens store indkøbscenter og Holbergskolen. Nemme tilkørselsforhold til fx E20 ved Sorø.
 
Stueetagen, der er på 105 kvm, er udlejet til pizzeria til en mdl. leje på 8.000 kr. og er indrettet med: Take-away-/bestillngslokale - 2 restaurationslokaler - Kundetoiletter - 2 køkkener - Bagrum/bryggers.
 
Lejligheden på 1. sal, der er på 97 kvm, har egen indgang og er udlejet til en mdl. leje på 5.000 kr., indeholder: Repos - Lyst køkken - Stue - 2 værelser - Kontor - Pænt, lyst badeværelse med bruseniche.
 
Naturgasfyr. Termorudevinduer i stueetagen. Nyere vinduer på 1. sal. Ejendommen er opført i røde sten og har eternittag.
 
Mindre muret udhusbygning sammenbygget i vinkel med større 73 kvm udhus-/garagebygning, begge også i røde sten.
 
Gårdsplads og nem have bagtil.
 
Ejendommen henvender sig til køberen, der vil bo meget billigt, eller til en investor/håndværker, der ønsker en god udlejningsejendom. Det undersøges i øjeblikket hos kommunen, om der kan bygges en eller flere boliger bagtil.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale