Vestervang 12, 4293 Dianalund

Sjældent udbudt perle. Charmerende, klassisk villa med skøn stor have, beliggende roligt til lille, hyggelig vej og alligevel utroligt centralt, midt i Dianalund by mellem byens store indkøbscenter og stationen, hvor også Tersløse Bøgeskov findes. Der er også meget kort til nyt streetsportsområde og Holbergskolen. Nem, hurtig tilkørsel til fx E20-motorvejen ved Sorø.
 
Villaen indeholder: Entre med rigtig god trappe til 1. sal - Stor stue med dobbelte franske døre til - Spisestue med brændeovn og havedør ud til den skønne have - Køkken - Bryggers, også med udgang til haven - Gæstetoilet - Stort rum, velegnet som hobbyværksted, gildesal el. lign.
1. salen er indrettet med: Gang - 2 store værelser, det ene med morgenaltan - Gennemgangsværelse - Værelse.Desuden mindre kælder med 3 rum.
 
Gammeldags, flotte plankegulve. Afsyrede døre. Opvarmning via naturgasfyr. Ejendommen er opført i hvidpudset mur med gesimser, har dobbelte vinduer og et flot rødt tegltag.
 
Haven er et helt kapitel for sig med flere hyggekroge, græsplæne samt mange bede med spændende træer og buske. Desuden findes et stort havebassin, hvor et hyggelig havehus med stråtag også ligger. Havehuset, der er udstyret med bl.a. en slagbænk og har loft til kip, er fantastisk til en varm sommerdag, og kan bruges både som gæstehytte og som socialt samlingssted.
 
Dobbelt, muret garage i super kvalitet samt et stort udhus i træ.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale