Kammergavevej 2, 4293 Dianalund

Velholdt landbrugsejendom med 4,46 ha, drænet og hegnet ridebane på 20 x 40 m, flot stuehus på 364 m² bolig, løbende moderniseret siden 2004 samt god udlænge på 117 m² med støbt gulv, og hvor tag og porte er skiftet i 2020. Beliggenheden er super god, lige i udkanten af Dianalund by kun ca. 1 km fra Holbergskolen og i cykelafstand til byens store indkøbscenter. Dianalund har et aktivt socialt liv, og er en by i udvikling. Nord for byen findes, station, Bøgeskoven og det unikke Åmose-område. Nem, hurtig kørsel til Sorø, hvor E20-motorvejen ligger. Busstoppested lige på den anden side af hækken.  
 
Stuehuset, der er dejlig lyst og moderniseret løbende siden 2004, indeholder: Entre med trappe til 1. salen - Badeværelse - Stor stue - Stort køkken/alrum med brændeovn og flot rustik væg i køkkenet, hvor elementerne er skiftet i 2017 - Værelse med hyggelig "hule" under trappen - Viktualierum - Praktisk bryggers med udgang til flisebelagt gårdsplads og videre til haven - Værelse - Nyrenoveret værelse med gulvvarme - Badeværelse - Vinkelstue med brændeovn - Lille gang med trappe til 1. salen - Baggang/fyr-/vaskerum med udgang til indkørslen.
1. salen, der kan bruges som en lejlighed for sig selv, er indrettet med: Gang - Gavlværelse - Badeværelse med bruseniche - Køkken - Lys stue - Repos med kvist og brændeovn - Værelse - Gavlværelse. 
 
Stuehusets gulve er belagt med klinker, træ og laminat. Hvide fyldningsdøre, skydedør og en enkelt med glas. Huset er hulmursisoleret og opvarmes fra naturgasfyr, der suppleres af 3 brændeovne.
 
Huset er opført i pudset mur og taget er malet i 2018. Udlængen, der er fuldmuret og sammen med stuehuset afgrænser den hyggelige flisebelagte gårdsplads, indeholder: Garage med elektrisk port (har tidligere været indrettet med hestebokse) - Dobbelt garage/værksted med 2 porte. 
 
Stor lukket have, hvor man er ugenert og i læ. Hyggelig bålpavilion. Indkørsel med god plads til  gæsterne. Jorden ligger med direkte adgang fra ejendommen og er udlagt med ridebane og fold. Resten er pt. forpagtet ud. 
 
Søger I den landlige stemning, en stor grund, en bynær beliggenhed og er I måske flere generationer, skal denne ejendom absolut opleves.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale