Skyttevej 8, 4293 Dianalund

Super flot moderniseret villa på 163 kvm og 70 kvm drænet kælder med bl.a. tilbygning fra 2011 og nyere tag, beliggende til rolig, lukket vej, kun 4 huse fra Tersløse Bøgeskov og tæt på indkøb og stationen. Der er også kort til Dianalunds store indkøbscenter, streetsportområde og Holbergskolen. Nem, hurtig kørsel til E20-motorvejen ved Sorø.
 
Villaen, der er renoveret og tilbygget siden 2004, indeholder: Super flot kombineret entre og bryggers med skabe og installationer til vaskemaskine/tørretumbler - Stor stue tilbygget i 2011 med akustikvæg og højt til loftet. Stuen er åbent til - Stort, lyst køkken og alrum med 2 havedøre ud til hhv. en morgenog aftenterrasse. Rummet, der en del af den nyeste tilbygning, har også rigtig god lofthøjde - Pænt badeværelse med bruseniche - Stue med flot, rustik skydedør - 3 gode værelser, heraf 2 med skabe.
Kælderen er indrettet med: Forrum med brændeovn, værksted, fyrrum, gang og disponibelt rum, velegnet til fx kontor.
 
Naturgasfyr. Villaen er oprindelig opført i 1944 og i både 2004 og 2011 er der bygget til, hvor boligen er udvidet. Nyere tag og nyere vinduer. Flot facade i røde mursten. Det oprindelige hus er fuget om, så facaden fremstår ens. Kælderen er drænet og kloakken er separeret.
 
Nem, lukket have mod vest. Her findes også en stor terrasse, der går rundt om huset mod syd og øst, så du også får en morgenterrasse, begge terrasser med direkte adgang fra køkkenet. Desuden findes en hyggelig, integreret, overdækket terrasse, også mod vest.
 
Muret skur, flot udhus, drivhus mm. Indkørsel med plads til flere biler.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale