Skolebakken 1, 4190 Munke Bjergby

Charmerende og velholdt villa på 150 m2 bolig med god kælder på 86 m2, der opvarmes af økonomisk varmepumpe luft-til-vand fra 2020. Beliggende i roligt villakvarter i landsbyen Munke Bjergby med få minutters kørsel til Sorø, Dianalund og Stenlille, der alle har indkøbsmuligheder, skoler, institutioner og station. Rigtig gode tilkørselsforhold til fx E20-motorvejen, ligesom der også er nem adgang mod fx Slagelse og Holbæk.
 
Villaen, der har en god loftshøjde og dejlig lys, indeholder: Møblerbar entre og gang med garderobe med indbygget skabe samt trappe til 1. sal og nedgang til kælderen - Køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer, der er åbent til - Alrum med god spiseplads og dobbelte glasdøre til - Hyggelig stue med brændeovn og mulighed for indretning af både sofa og fx spiseafdeling - Badeværelse med badekar og terrazzogulv - Værelse med indbygget skabe - Gæstetoilet - Stort soveværelse med indbygget skabe. 
1. salen, er indrettet med: Hyggeligt værelse - Depotrum. 
Kælderen er indrettet med: Trapperum - Fyrrum - Vaskerum - Disponibelt rum med opgang til indkørslen - Disponibelt rum - Værksted -  Disponibelt rum, velegnet til fx hobbyrum/kontor eller lign.
 
Varmekilden er økonomisk varmepumpe luft-til-vand fra 2020 af mærket Bosch, der suppleres af brændeovn i stuen. 
 
Villaen er oprindelig opført i 1948 og i 1973, er der bygget til. Huset er opført i røde mursten, Velfac termovinduer i træ-alu fra 2018, bortset fra 1. salen og et rødt tegltag.
 
Muret garagebygning på 40 m2 med støbt gulv, dør og 2 porte. Flisebelagt indkørsel.
 
Stemningsfuld og ugenert gårdmiljø med flisebelagt terrasse område med udekøkken, overdækket terrasse, flere højbede, drivhus mm. Lukket have med solrig flisebelagt terrasse ved indgangspartiet.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale