Baldersvej 2, 4200 Slagelse

Særdeles velholdt og unik 1-plansvilla, tegnet af arkitekt Sikker Hansen, Humlebæk, med en skøn, nem have med et fantastisk udemiljø med store terrasser og en rolig beliggenhed til lukket stikvej, kun 250 m fra skole og børnehave. Der er også kort til flere supermarkeder og Lystskoven. Cykelafstand til Slagelses hyggelige bykerne med restauranter, biografer mm. Nemme tilkørselsforhold til flere hovedveje og E20-motorvejen. Kort til busstoppested.
 
Kvalitetsvillaen, der har et rigtigt dejligt lys, er indrettet med: Entre - Oprindeligt snedkerkøkken, renoveret med bl.a. nye udtræksskuffer og brændeovn. Køkkenet er åbent til - Alrum/spiseplads med havedør til dejlig morgenterrasse og modsat til stort terrasseområde mod vest - Lille, hyggelig stue, lidt hævet og med åbent til køkkenet og alrummet -  - Stort soveværelse med udgang til sydvendt terrasse og orangeri samt direkte adgang til - Forældrebadeværelse med bruseniche og sauna - Stue med brændeovn - Gang - Gæstebadeværelse med bruseniche - 2 store værelser, begge med hems og skabe - Stort bryggers med direkte udgang til den integrerede carport.
Herfra kan du gå tørskoet ned i det store kælderrum, der er velegnet til opbevaring, vinkælder el.lign.
 
Lofter til kip. Økonomisk fjernvarme. Gulvvarme i alle klinkegulve (bortset fra bryggers). Energimærke C. Fibernet. Villaen er opført i træ, har store vinduespartier og et solidt cementtegltag.
 
Skøn, lukket ugeneret have med mange frugttræer, højbede og stedsegrønne buske. Mod øst findes en dejlig morgenterrasse. Mod syd er der også en terrasse og endelig findes mod vest et stort terrasseområde, så du har alle muligheder for at nyde solen eller skyggen i sommerheden hele dagen. Hele 5 havedøre fører ud til terrasserne. Haven har også et praktisk redskabsskur til haveredskaber.
 
Søger du en unik og spændende villa, der er kælet om, finder du her uden tvivl din nye ønskebolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale