Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Hvis du ønsker en gratis og uforpligtende salgsvurdering, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring 57 83 22 88 eller send en mail til mail@peterduebolig.dk.

Salg af bolig kan være meget individuelt og variere fra salg til salg, men det, vi mener betyder noget for dig som sælger, er at vi:

 • sætter en vurdering der afspejler markedet og din situation
 • har en brugervenlig hjemmeside med 2,5 mio. hits årligt
 • har links til boligsiden.dk, boliga.dk, m.fl. samt alle de store kæder m.fl.
 • er rimelig i salær, typisk 20-40 % billigere end kædemæglerne
 • benytter en omfattende og varieret markedsføring
 • har været lokale i over 50 år

 

Solgt eller gratis:
Også fotograf og alle avis-
annoncer er med. Kun diverse rapporter skal du selv betale.

Vælg den salgsmetode, der passer dig

Hos Peter Due Bolig er det dig, der bestemmer, når du vil sælge din bolig. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og den situation, du står i. Derfor har vi også hele 5 salgsmetoder som du frit kan vælge mellem:

 1. Total-salg – når du trygt vil overlade hele salget til os. Vi hjælper dig igennem fra a til z, fra det øjeblik du sætter boligen til salg og til det tidspunkt, køberne får nøglen og du dine penge.
 2. Betinget salg – når du vil sikre dig mod at stå uden tag over hovedet. Når du sætter til salg er det betinget af, at du kan finde en anden egnet bolig.
 3. Budget-salg – her viser du selv boligen frem og markedsføringen foregår kun på nettet. Metoden er for dig, der vil spare.
 4. Bud-salg – når du ønsker at maksimere prisen. Metoden kan bruges fra det øjeblik boligen sættes til salg eller senere i forløbet, hvis du ønsker en meget hurtig afslutning af salget.
 5. Har-køber-salg - har du allerede en køber, hjælper vi dig med papirarbejdet og de afsluttende forhandlinger, selvfølgelig til en fornuftig pris.

Vi følger normalt solgt-eller-gratis-princippet – til et rimeligt salær - men vi kan også aftale andre afregningsformer.

Ring 57 83 22 88 eller send en mail til mail@peterduebolig.dk hvis du vil vide mere.

Skriv til os